Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Policia rrugore në Shkup dhe Tetovë do të pajiset me kamera trupore

1 min read

Përmes instalimit të kamerave në pajisjet e zyrtarëve policore Ministria për Punë të Brendshme do t’i luftoj parregullsitë në trafik dhe njëkohësisht do të minimizoj ndikimin e faktorit njeri. Ministri për Punë të Brendshme, Oliver Spasovski theksoi se vetëm kur të mos ketë ndikim nga faktori njeri, atëherë do të ketë rezultate më të mira, nuk do të ketë selektim dhe do të kemi transparencë më të mirë.