Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Prishtinë, takim Haradinaj – Meta: Do të lehtësojmë procedurat për marrjen e shtetësisë shqiptare

1 min read

Gjatë vizitës së tij në Prishtinë, presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta realizoi takim me kryetarin e AAK-s, Ramush Haradinaj.

“Folëm hapur për projektet e përbashkëta me interes të dy vendeve tona dhe kërkova mbështetjen e Presidentit për linjën hekurudhore që do ta lidhte Prishtinën dhe Durrësin, krijimin e një sistemi të përbashkët mbrojtës për ndihmë të ndërsjellë në situata të jashtëzakonshme e emergjente si dhe krijimin e lehtësirave për të mundësuar shtetësinë shqiptare për të gjithë shqiptarët kudo që janë,” përfundoi Haradinaj.