Prisni para në fatura: DAP me informacion për ata që skanuan faturat fiskale

vull

Muajin e ardhshëm, 6.1 milion euro do t’u kthehen qytetarëve që skanuan faturat fiskale në tre muajt e fundit të vitit 2020 përmes aplikacionit MojDDV.

Zyra e të Ardhurave Publike informon se gjatë muajit shkurt, një pjesë e TVSH-së do t’u paguhet qytetarëve që skanuan llogaritë fiskale përmes aplikacionit MojDDV në tremujorin e katërt të vitit 2020, pra për muajt tetor, nëntor dhe dhjetor 2020.

Next Post

Fuqishëm në skenë, Agresioni do të vijë me duet

Pandemija ka parallzuar po thuajse të gjithë Botën por përkundër kësaj bllokade prap se prap Amerika ka vëndosur të bashkpunojë me Kosovën duke e vlersuar dhe besuar në punën e sajë! Bëhët fjalë për rep këngëtarin shqiptarë që jeton dhe vepron në USA Malsor Sadikun të njohur ndryshe me emrin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: