Procesi i suksesshëm i REGJISTRIMIT, pasqyrë e saktë se sa jemi

Blerand Rexhepi

Procesi i Regjistrimit të popullsisë që ka nisur me 1 Mars, fillimisht në diasporë e më pas edhe në vend, po zhvillohet në suaza të normales me një rritëm të përshpejtuar.

Sipas informacioneve të fundit ka një interesim të jashtëzakonshëm për REGJISTRIMIN 2021 nga ana e qytetarëve tanë që jetojnë jashtë vendit.

Informacionet e fundit flasin se mbi 30 mijë qytetarë janë regjistruar vetëm në javën e parë të këtij procesi, e që pritet me intensitet të njëjtë të vazhdojë edhe më tej pasi që ka nisur edhe java e dytë e regjistrimit.

Gjithë ky proces, që të del i suksesshëm duhet që qytetarët të REGJISTROHEN sa më shumë të jetë e mundur pasi që ky proces do jetë një pasqyrë e saktë e banorëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Me këtë rast, apelohet që DIASPORA që tashmë është regjistruar tu bëj thirrje familjarëve të tyre që nuk janë regjistruar deri më tani, ta bëjnë të njëjtën.

Next Post

REGJISTRIMIT deri më tani i janë përgjigjur mbi 30 mijë persona nga DIASPORA

Procesi i regjistrimit të popullsisë që ka nisur Republika e Maqedonisë së Veriut tashmë ka hyrë në javën e dytë dhe fillimisht pjesë e këtij procesi është DIASPORA. Në bazë të informacioneve të para, nga diaspora është rritur numri i personave me të cilët janë regjistruar në krahasim me javën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: