Prof. Fatmir Ejupi, kandidat i koalicionit ASH-AAA për kryetar në Komunën e Studeniçanit

vull
Koalicioni ASH-AAA edhe zyrtarisht sonte shpalli kandidaturën e profesor Fatmir Ejupit për kryetar të Komunës së Studeniçanit për zgjedhjet e 17 tetorit.
Në fjalën e rastit, prof. Fatmir Ejupi tha para të pranishmive se gjatë fushatës duhet takuar çdo qytetar të Komunës së Studeniçanit për t’u njoftuar nga afër me problemet e tyre.
“Mos i pyetni njerëzit se çfarë partie janë, por pyetni çfarë halli kanë”, tha mes tjerash Ejupi.
Në tubimin promovues veç anëtarëve të degëve të koalicionit ASH-AAA, morën pjesë edhe anëtari i kryesisë qendrore të ASH-së Zylfi Adili-Qufa, anëtari i kryesisë qendrore të AlternAtivA-s dhe ish deputet i zonës, Rexhep Memedi dhe deputeti i AlternAtivA-s, Skender Rexhepi – Zejdi.

Next Post

Regjim i ndryshuar i komunikacionit në Shkup sot

Për shkak të përgatitjeve për ngjarjen me rastin e Ditës së Pavarësisë, në zonën qendrore të qytetit në qytetit të Shkupit, sot 08.09.2021 (e mërkurë), duke filluar prej në orën 11:00, do të mbyllen për komunikacion këto rrugë: Rr. “11 Tetori” dhe rr. Dimitrie Çupovski” në drejtim të lëvizjes nga […]

Subscribe US Now