Profesor Kalajdziev: Të paraqesësh një dorëheqje të “montuar” është fundi i kësaj qeverie

vull

Profesori në Fakultetin Juridik në Universitetin e Shkupit “Shën Kirili dhe Metodi”, Dr. Gordan Kalajdziev përmes statusit të tij në Facebook të shpallur me rastin e ngjarjeve të këtyre ditëve, më saktësisht rreth dorëheqjes së Venko Filipçe.

Me një koment shumë të shkurtër, profesori tha cili është qëndrimi i tij në lidhje me dorëheqjen e ofruar të Ministrit të Shëndetësisë në lidhje me aksidentin vdekjeprurës në Qendrën Covid të Tetovës në fillim të kësaj jave dhe reagimin e kreut të partisë së tij dhe kryeministrit Zoran Zaev.

“Dorëheqja” e montuar “është fundi i kësaj qeverie”

Next Post

Nuredini: Të mbijetuarit nga zjarri janë kontrolluar edhe nga një psikiatër

Koordinatori i Qendrës Kovid, Gëzim Nuredini sot para mediave tha se informoi se 12 pacientë që i mbijetuan zjarrit në spitalin modular janë kontrolluar gjithashtu nga një psikiatër. “Personat janë vërtet të traumatizuar nga natyra dhe ata morën ndihmë nga një psikiatër. Ata arritën në përfundimin se ishte një stres […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: