Programi i Vullnet Murselit për Fondin Investues për mërgatën

vull

Vullnet Murseli:

Përmes themelimit të Fondit Investues (FI), do të krijojmë mundësi për tërheqjen e investitorëve nga mërgata. Ne do t’i ofrojmë mërgatës realizim të një kategorie të veçantë të projekteve infrastrukturore që janë me interes publik, duke i financuar ato me kapital privat. Kjo lloj mënyrë e financimit do të favorizojë pjesëtarët e mërgatës të cilët kanë kapital të nevojshëm dhe duan të kontribuojnë në zhvillimin më të shpejt të Tetovës. Në këtë mënyrë, do të kemi përfitime të dyanshme: Qyteti i Tetovës dukshëm do të përmirësojë infrastrukturën e saj, ndërsa mërgata do të ketë mundësi për përfitim ekonomik.

Lexo programin e plotë në: vullnetmurseli.com/programi

#pastër6 #meVullnet

Next Post

Zaev: Kemi shancë për të ecur përpara, së bashku po ndërtojmë vendin

Ne bëmë shumë së bashku. Së bashku ne mundëm regjimin. Së bashku kaluam kohë të vështira dhe vështirësi. Nuk ishte e lehtë të kapërceheshin pengesat dhe të çlirohej vendi. Por ia dolëm mbanë. Ne shtrënguam duart me fqinjët. Ne jemi bërë një anëtar i barabartë i NATO -s. Në rrugën […]

Subscribe US Now