Programi parazgjedhor i kandidatit Vullnet Murseli (ASH, AA)

vull

Në kuadër të aktiviteteve për zgjedhjet komunale që do të mbahen me 17 tetor të këtij viti partitë politike në terren përveç takimeve që zhvillojnë me qytetarët, gjithashtu programin e tyre e kanë paraqitur edhe në ueb faqet e tyre zyrtare duke bërë që për së afërmi çdo qytetarë të ketë qasje dhe të njoftohet nga afër me premtimet që paraqet një kandidat për kreun e komunës të cilin do ta dëshironin ti udhëhiqte për katër vitet e ardhshme.

Njëherit një hap të tillë ka bërë kandidati për kryetar komune nga radhët e Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës, Vullnet Murseli duke shpalosur të gjithë programin e tij në këto ueb faqe:

www.vullnetmurseli.com

https://www.vullnetmurseli.com/wp-content/uploads/2021/09/PlanProgrami_Digital_compressed.pdf

https://www.facebook.com/vullnet.murseli

https://www.instagram.com/vullnetmurseli/

 

Next Post

Kryetari i komunës më i mirë komunikon me popullin dhe i shërben popullit

“Vendosim së bashku!” Nuk duhet të ketë ndërmjetës ose barriera midis kryetarit të komunës dhe qytetarëve. Vetëm komunikimi i drejtpërdrejtë, i rregullt dhe i dyanshëm mund të krijojë një sistem për përgjigje të shpejtë ndaj problemeve në komunë, për planifikimin e duhur afatgjatë dhe bashkia të zhvillohet në drejtimin që […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: