Prokuroria e Krimit të Organizuar ka hapur një çështje për softuerin e Rashkovskit

vull

Prokuroria Themelore Publike për Prokurorinë e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit hapi sot një çështje pas një zëri në lidhje me prokurimin e softuerit për përcaktimin e shpejtësisë mesatare të automjeteve në trafik dhe vendosjen e gjobave.

Bëhet fjalë për softuerin që për nevojat e Ministrisë së Brendshme është prokuruar nga Sekretariati i Përgjithshëm i Qeverisë, në kohën e Dragi Rashkovskit, dhe i cili nuk është në përdorim edhe pse është paguar 81,000 euro.

“Pas mbulimit disa ditor të mediave të prokurimit të softuerit nga Sekretariati i Përgjithshëm i Qeverisë, prokuroria ka hapur një procedurë para-hetimore, me prokurorin në fjalë që lëshon disa urdhra për të mbledhur dokumentacionin e nevojshëm”, për krimin e organizuar tha në një deklaratë. dhe korrupsioni.

Ai shton se Ministria e Brendshme paraqiti një njoftim në prokurori në lidhje me veprimet e tyre në këtë çështje.

Next Post

Hoxha dhe Kasami vizituan bujqit në Reçicë të Madhe

Ministër i Bujqësisë Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujerave, Arijanit Hoxha, së bashku me kryetarin e Lëvizjes Besa, Bilall Kasami dhe me udhëheqësin e Njësisë Rajonale në Tetovë, Nuredin Deari kanë vizituar fermën e lopëve në Reçicë të Madhe për të parë se si zhvillohet bujqësia në këtë anë, transmeton KohaNews. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: