Promovohen kandidatet për deputete të zonave V dhe VI-të, fjalë rasti edhe Teuta Arifi

Blerand Rexhepi

Dje në Tetovë në prani të liderit të BDI-së Ali Ahmeti, nënkryetares znj. Teuta Arifi, zëvendës ministres së financave Shiret Elezi, Forumi i gruas ka promovuar kandidatet për deputete në zonat zgjedhore V dhe VI-të. Para të pranishmëve krahas liderit Ahmeti fjalim rasti ka pasur edhe kryetarja e Tetovës znj. Arifi, kryetarja e Forumit të gruas znj. Mukadez Hajdari si dhe disa nga kandidatet për deputete të zonave V dhe VI-të.

Në vazhdim mund të ndiqni videon nga ky promovim i kandidateve:

Next Post

Asnjë bartës liste nga Tetova në ASH-AAA, Llalla: Ziadin Sela lokalist i betuar, eliminoi Tetovën heroike

“Tetova më ka mbrojtur”kështu deklaroi lideri i ASH së Zijadin Sela ,por në fakt ai ka shkelur mbi tetovarët sepse janë tre bartës liste nga Struga e tij.Asnjë tetovar nuk figuron aty në ndërkohë që ai kërkon që votat t’i sigurojë pikërisht në këtë qytet që ka më shumë votues […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: