Protesta e 25 shkurtit për kaosin e faturave të larta dhe borxheve të energjisë elektrike

vull

Oda Ekonomike e Energjisë dhe kompanitë, më 25 shkurt, do të protestojnë para Qeverisë, ku do të përsërisin kërkesat dhe zgjidhjet e tyre për situatën me krizën energjetike. Më 24 janar, Dhoma ka paraqitur kërkesa në Qeveri. Një nga kërkesat është shkarkimi i ministrave të ekonomisë, drejtorëve dhe kryetarëve të caktuar të kompanive dhe emërimi i ekspertëve në postet e tyre. Sipas tyre, me zgjidhjet e tyre do të mund ta shpëtojnë vendin nga kriza.

Oda thotë se shteti duhet të ndajë para nga buxheti për kompanitë për t’i ndihmuar në tejkalimin e krizës energjetike. Me probleme përballen edhe kompanitë nga industria e tekstilit, furrës dhe industrive të tjera. Andaj thonë se duhet subvencionim urgjent për energjinë elektrike.

Next Post

35 shtetas të tjerë afganë udhëtuan për në destinacionin e tyre të përhershëm

Aksioni humanitar për shpëtimin e shtetasve afganë të cilët janë nën kërcënimin e regjimit taleban po zhvillohet me planin e vendosur në vitin 2022. Pas një qëndrimi të përkohshëm në Maqedoninë e Veriut, një grup civilësh udhëtuan për në Kanada si destinacionin e tyre të përhershëm. 35 shtetasit afganë janë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: