Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

PS me grekun – Taku me grekun… Çfarë marrëveshje ka Taku, Tatiana , Nimeti dhe Teuta e Vlorës kanë me Ramën për çështjen çame ?

1 min read

PS me grekun – Taku me grekun…
MEGA e minoritet grekë
Taku si ky socialistë.
Çfarë marrëveshje ka Taku, Tatiana , Nimeti dhe Teuta e Vlorës kanë me Ramën për çështjen çame ?

Autor: E.SH