Pse Regjistrimi është shumë i rëndësishëm? Ndiq arsyen e dytë (Video)

Blerand Rexhepi

Një tjetër arsye se pse duhet të Regjistrohemi në procesin e Regjistrimit 2021 është e përshkruaj me fakte edhe në videon në vazhdim, sa më shumë të regjistrohemi do ketë më shumë zhvilim të barabartë, rriten mundësitë për një jetë më të mirë, sjellë prespektiva më të mëdha, rritja e standardit jetësorë, vendime të Qeverisë të paanshme etj.

Ja edhe arsyeja e dytë për tu regjistruar në Diasporë.

Shpërndaje, njofto dhe bëji TAG 🏷 mërgimtarët.

Bashkë më shumë 🤝#regjistrimi2021

https://fb.watch/4afsDbVMWJ/
Next Post

Plani operativ për vitin 2021 i prezantuar - për programet dhe masat aktive të punësimit

Plani operativ i programeve dhe i masave aktive të punësimit dhe i shërbimeve të tregut të punës këtë vit arrin në 1.5 miliardë denarë dhe do të përfshijë 10.279 persona, informuan në konferencën për shtyp, zëvendëskryeministri i Çështjeve Ekonomike Fatmir Bytyqi, Ministrja e Punës dhe e Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: