Qarkullimi hekurudhor në vend është ndërprerë

vull

Qarkullimi hekurudhor në vend është ndërprerë që nga ora shtatë e mëngjesit të sotëm. Shkak është bërë dëmshpërblimi i papaguar i shpenzimeve materiale që makineria dhe stafi ekzekutiv i “Hekurudhave Transport” duhet të kishin marrë më së voni deri dje.

Sot në mëngjes deri në orën 7 kanë funksionuar vetëm dy linja hekurudhore në drejtim të Manastirit dhe Gjevgjelisë, ndërsa nga ora 7 është ndërprerë tërësisht komunikacioni, tha Dushko Çakarovski, përfaqësues i stafit të makinerive.

Kaakarovski thotë se ndërprerja e punës është në përputhje me vendimin e marrë në nëntor të vitit të kaluar, me të cilin parashihet që makineritë dhe stafi ekzekutiv të paguhen në tërësi për muajin paraprak më së voni deri më 25 të muajit dhe deri më 10. më së voni të muajit.marrin para edhe për shpenzime materiale.

Next Post

Navalny bën thirrje për protesta kundër luftës të dielën në Moskë dhe qytete të tjera ruse

Kritiku më i mprehtë i Kremlinit, Alexei Navalny, bëri thirrje për protesta kundër luftës në Moskë dhe qytete të tjera të dielën. “Maniaku i çmendur Putin duhet të ndalohet shumë shpejt nga populli i Rusisë tani nëse ne e kundërshtojmë luftën”, thuhej në mesazhin e Navalny në Instagram. “Ju duhet […]

Subscribe US Now