Qeveria: Apel për qytetarët për festim të përgjegjshëm dhe respektim të masave për mbrojtje nga COVID

vull

Zëdhënësit e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dushko Arsovski dhe Muamet Hoxha në konferencën e sotme të rregullt për shtyp, në të cilën informuan për vendimet dhe konkluzat nga mbledhja e 35-të e Qeverisë dhe u përgjigjën në pyetjet e gazetarëve, njëherit duke uruar festat e fundvitit dhe krishtlindjet, apeluan deri te qytetarët për respektimin e masave dhe rekomandimeve nga përhapja e virusit korona COVID-19.

Gjithashtu, duke shprehur ngushëllime në emrin e tyre personal zëdhënësit shprehën ngushëllime deri te familjet e viktimave nga tërmeti katastrofal që e preku Republikën e Kroacisë, duke informuar për vendimin e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut për ndihmë urgjente financiare në lartës prej 6.000.000 denarë për zbutjen e dëmeve nga tërmeti.

Next Post

Qeveria: 27 milionë eurot e projektuara do të dërgohen te të gjitha kategoritë e qytetarëve

Në konferencën e rregullt për shtyp u informua edhe për: – Qeveria miratoi Vendimin për plotësimin e Vendimit për hapjen e një llogarie të veçantë me dedikim për personat të cilët nuk i kanë azhurnuar të dhënat deri në afatin e paraparë dhe të cilët për këtë arsye nuk janë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: