Qeveria do të dorëzojë në Kuvend Propozim-vendim për vazhdimin e afatit të gjendjes së krizës edhe për 6 muaj

vull
0 0
Read Time:41 Second

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme të 123-të, e cila u mbajt përmes lidhjes me nternet, e miratoi tekstin e Propozim-vendimit për miratimin e vazhdimit të afatit për ekzistimin e gjendjes së krizës për furnizim me energji elektrike në tërë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, për shkak të mungesës së energjisë elektrike dhe gjendjes në tregjet e energjisë elektrike.

Me këtë Propozim-vendim i propozohet Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut të miratohet afati për vazhdimin e gjendjes së krizës në furnizimin me energji elektrike në gjashtë muajt e ardhshëm, gjegjësisht deri me 9 qershor të vitit 2022.
Propozimi për vazhdimin e afatit të gjendjes së krizës ka për qëllim të sigurojë vazhdimësi për zbatimin e masave dhe aktiviteteve të gjendjes në furnizim me energji elektrike.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ganiu vizitoi shoqatën për personat me nevoja të veçanta “Mirsia”

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu gjatë ditës së sotme vizitoi Shoqatën për personat me nevoja të veçanta “Mirsia”. Në fokus të takimit me kryesinë e këtij institucioni ishin nevoajt, problemet vështirësitë dhe sfidat e personave më nevoja të veçanta. Gjatë takimit përfaqësuesit e Shoqatës “Mirsia” prezantuan programin e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: