Qeveria do të mbajë mbledhjen e 70-të

vull

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sonte, me fillim në orën 19:00, do të mbajë mbledhjen e 70-të tematike, tërësisht përkushtuar Informacionit për projektet që financohen përmes IPA 2 programeve në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Në mbledhje, para ministrave, për shqyrtim do të gjendet edhe Informacioni për statusin e projekteve që financohen nga institucionet financiare ndërkombëtare dhe kreditorët bilateral në drejtim të shfrytëzimit të huave dhe granteve investuese për të njëjtat, përfshirë 30.04.2021.

Next Post

Besart Guxhufi pjesë e Beshiktashit të Turqisë (FOTO)

Të kesh një talent në shtëpi dhe të mos e dish apo të jesh neglizhent ndaj tij kjo flet shumë për klubet profesioniste në vend në mënyrën e funksionimit! Kështu nuk ndodh me Beshiktashin e Turqisë skuadër kjo e cila me çdo kusht e deshi dhe më në fund e […]

Subscribe US Now