Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të dhurojë mjete dhe pajisje ushtarake për Forcat e Armatosura të Ukrainës

vull

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut i bashkohet mbështetjes gjithëpërfshirëse të aleatëve të NATO-s dhe partnerëve të BE-së dhe ka vendosur të dhurojë pajisje dhe furnizime ushtarake për forcat e armatosura zyrtare të Ukrainës.

Lloji i pajisjeve  të dhuruara është në përputhje me kërkesat e Ukrainës.

Next Post

Kovaçevski - Rama: Marrëdhëniet nuk kanë qe në kurrë më të mira, kemi një të ardhme të përbashkët evropiane

Në kuadër të agjendës së takimeve dypalëshe në Samitin e Investimeve të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim në Londër, Kryeministri Dimitar Kovaçevski ka takuar sot Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama. Të dy kryeministrat në takimin ku morën pjesë zëvendëskryeministri Fatmir Bytyqi dhe ministri i Financave Fatmir Besimi, shprehën përkushtimin […]

Subscribe US Now