Next Post

Takim i Kryetarit Xhaferi me Sh.T. Kristian Timonie

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me ambasadorin e Republikës Franceze, Sh.T. Kristian Timonie. Kryetari Xhaferi shprehu falënderim për mbështetjen nga Republika Franceze në përpjekjet për përmbushjen e prioriteteve strategjike të vendit dhe kënaqësi për bashkëpunimin e frytshëm bilateral. Ai informoi për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: