Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do ti mbaj mbledhjet e rregullta atë të 111-të dhe të 112-të

vull

Në kuadër të mbledhjes së 111-të tematike, do të shqyrtohen ma shumë informacione për nënshkrimin e marrëveshjeve për ndarjen e ndihmës financiare kompanive në përputhje me Ligjin për mbështetje financiare të investimeve, ndërsa të përgatitura dhe të propozuara nga Agjencia për investime të huaja dhe promovim të eksportit.

Menjëherë pas përfundimit të mbledhjes së 111-të, do të filloj mbledhja e rregullt e 112-të në të cilën mes tjerash do të gjendet Propozim-Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shërbime për të cilin si propozues paraqitet Ministrisë së Ekonomisë.

Në këtë mbledhje do të shqyrtohet edhe informacione për rrjedhën e negociatave për qasje  drejt Marrëveshjes së Organizatës Botërore dhe Tregtisë për furnizime publike.

Për konkluzat dhe vendimet nga mbledhjet e sotme të Qeverisë, me fillim në ora 12:00, opinioni do të informohet përmes kumtesës.

Next Post

Intervistë me Ilija Dimitrievskin: LSDM ka plan konkret për zhvillim të komunës së Tetovës

Ilija Dimitrievski, bartës i listës së këshilltarëve të LSDM-së për komunën e Tetovës, në këtë intervistë flet për programin e planit për zhvillimin e komunës së Tetovës, dhe atë që ata ofrojnë për mandatin e ri 4-vjeçar. Cila është oferta me të cilën hyni në fushatën zgjedhore për komunën e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: