Qeveria ka tërhequr ligjin për ndryshimin e gjinisë

vull

Qeveria ka vendosur të tërheqë ligjin për ndryshimin e gjinisë që është tashmë në Kuvend,  konfirmon për TV21  zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi.

Ndryshimet në Ligjin për Gjendjen Civile, ndër të tjera parashikonin që personi mund të ndryshojë gjininë vetëm me deklaratë nga noteri dhe nesër të paraqitej para anëtarëve të Komisionit të Sistemit Politik.

Next Post

Së shpejti çdo familje dhe biznes do të mund të vendosin fotovoltaikë në çatinë e tyre

Janë duke u përgatitur zgjidhjet ligjore që do t’u mundësojnë qytetarëve të prodhojnë rrymë në kulmet e tyre dhe t’ia shesin atë blerësit dhe shpërndarësit të energjisë elektrike, konfirmoi sot kryeministri Dimitar Kovaçevski. Siç theksoi ai, tashmë po punohet për një qasje të liberalizuar që çdo amvisëri në vend të […]

Subscribe US Now