Qeveria miratoi projekte për 36 komuna për Programin TAV

vull

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme të 85-të tematike e shqyrtoi dhe e miratoi pakon e marrëveshjeve për rregullimin e të drejtave dhe detyrimeve të ndërsjella mes palëve të dakorduara për mbështetje financiare të projekteve infrastrukturore të komunave nga programi TAV.

Pakoja e dytë përfshin 36 komuna të cilave u janë miratuar projektet me të cilat ato aplikuan për këtë program dhe me të cilat janë përfshirë punime infrastrukturore në interes të qytetarëve nga komunat e përfshira me këtë pako.

Next Post

Visar Ganiu: Në saje të vizitës së Sarajevë takuam edhe ministrin e Punëve të Brendshme të Bosnjë e Hercegovinës

Kryetari i Komunës së Cairit, Visar Ganiu: Vizitën në Sarajevë e vazhduam sot me takimin me Ministrin e Punëve të Brendshme të Bosnjë e Hercegovinës, Dr. Sellmo Cikotiç. Në këtë takim që realizuam bashkë me deputetin e BDI-së Izet Mexhitin dhe anëtarin e Kryesisë qendrore të BDI-së dhe ish-kryetar i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: