Qeveria vendosi, viti i ri shkollor me prezencë fizike 

vull

Pas një viti pushim, nxënësit do ti kthehen bankave shkollore me protokole të veçanta. Kështu ka vendosur Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e fundit. 

“Qeveria gjithashtu miratoi vendimit që viti shkollor 2021/2022 të filloj me prani fizike, me kapacitet të plotë,  sipas protokolleve të përcaktuara dhe të sjella. Duam të theksoj se përjashtim nga ky vendim  ka të bëjë me fëmijët me sëmundje të rralla ose pengesa fizike, fëmijët që vijnë nga familje me sëmundje kronike, me kërkesë të prindërve, si dhe arsye të tjera jo-mjekësore me lejen e shkollës”, ka thënë zëdhënësi i Qeverisë së Maqedonisë Muhamet Hoxha.

Next Post

NUREDINI: Filloi ndërtimi i kolektorit fekal, kanalizimeve fekale dhe atmosferike për Bllokun Urban 21 në Gostivar

Përfaqësuesit e Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor u takuan me përfaqësuesit e kontraktorit dhe inspektimit për projektin Ndërtimi i kolektorit fekal, kanalizimit fekal dhe kanalizimit atmosferik për Bllokun Urban 21 në Gostivar. Pas takimit, ata vizituan vendin nga i cili do të fillojnë punimet ndërtimore. Gjatësia e përgjithshme e kolektorit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: