Qytetarët e Tetovës, pastrojnë rrugët,komuna ka harruar detyrat

vull

Një qytetarët i revoltuar i Komunës së Tetovës, ka dërguar fotografi në adresë të portalit tonë “KohaNews” ku ka kërkuar që rrugët të pastrohen me qëllim që të jenë më të pastra.
“Ne jemi taksapagues dhe duam që të realizohen të gjitha obligimet që i ka për detyrë një Komunë ti realizojë. Për fat të keq se rrugët janë të papastruara u pa gjatë kohës së shkrirjes së borës ku edhe ajo u nxi,” u shprehë qytetari./KohaNews

Next Post

"Republika e Maqedonisë" u hoq nga ndërtesa e Qeverisë

Këtë mëngjes, fasada e Qeverisë u shfaq pa mbishkrimin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, me qëllim që në përputhje me Marrëveshjen e Prespës të krijohet një emër i ri kushtetues që përmban mbiemrin “Veri”. Nga Qeveria bëjnë të ditur se shkronjat janë hequr herët në mëngjes për shkak se siç […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: