Qytetarët e Tetovës prej sot mund të lahen kur të duan nuk ka restrikcione

vull

Me anë të një njoftimi nga Ndërmarrja Komunale Publike në Tetovë bëhet e ditur se nga dita e sotme nuk do të ketë restrikcione të ujit.

Më gjerësisht kumtesa e NPK-së:

Të nderuar qytetarë,

Si rezultat i rritjes së temperaturave ditëve fundit, sasia e ujit për pije në qytetin e Tetovës shënon rritje dhe arrinë në një mesatare prej 370 l/sec, sasi e mjaftueshme për furnizim normal të qytetit me ujë për pije.

Prandaj  nga dita e sotme, nuk do realizohet  restriksion të ujit për pije. Me respekt,

NPK“TETOVA”Tetovë.

 

Next Post

Edhe një lajm i mirë për Tetovarët: Nis asfaltimi i gropave!

Nga komuna e  Tetovës bëjnë të ditur se nga sot ka filluar sanimi i rrugëve të qytetit dhe se ky aksion i komunës, do të  vazhdojë edhe ditëve në vazhdim në të gjitha drejtimet e qytetit. “Gjatë kësaj periudhe kohore sa punohet, lus qytetarët të jenë më të durueshëm dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: