Next Post

Do t’i fshijë të gjitha fytyrat e politikanëve nga mendja ime

Urim SALIHU Nje dite, kur t’i kem paketuar valixhet e mia , mberthyer me deshperimin e viteve te gjata qe mu treten ne kete vend hajdutesh , duke pritur dhe percjelle stinet e vuajtjeve , ate dite do ti fshije te gjitha fytyrat e politikaneve nga mendja ime.Ne fakt jo […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: