Qyteti i Shkupit në vazhdimësi realizon kontrolle në terren të transportuesve publik

vull

Vazhdojnë kontrollet e jashtëzakonshme në terren përmes kontrolleve të autobusëve dhe furgonëve që transportojnë udhëtarë në territorin e qytetit të Shkupit. Inspektorati ka shqiptuar sot dy gjoba për firmat “Mensur Tours” dhe “Ganiç Ekspluziv” nga Shkupi.

Qyteti i Shkupit do të vazhdojë me kontrollet dhe inspektimet e përditshme në terren të transportuesve të udhëtarëve, me qëllim të respektimit dhe zbatimit të vazhdueshëm të rregullave ligjore për kryerjen e kësaj veprimtarie. U bëjmë thirrje firmave – transportues të udhëtarëve që në punën e tyre të përditshme t’u përmbahen ligjeve, me qëllim që të mundësohet transport cilësor dhe të sigurt për qytetarët.

Next Post

Fillon pastrimi i deponisë te ura hekurudhore në Komunën e Gazi Babës

Qyteti i Shkupit sot ka filluar pastrimin e deponisë tek ura hekurudhore në lumin Vardar në komunën e Gazi Babës. Në këtë deponi çdo ditë hidhen deponi komunale dhe mbeturina ndërtimore, të cilat ndikojnë në ndotjen e tokës, ujërave nëntokësore dhe ajrit, por mbi të gjitha rrezikon shëndetin e banorëve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: