Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Rama “zihet” me gazetarin në Shkup: “Ti je injorant”

1 min read

Një incident ka ndodhur pas mbarimit të “Forumit Ekonomik”në Shkup.

Gazetari Furkan Saliu, në Maqedoninë eVeriut, ka publikuar një video, ku shihet duke u zënë me Kryeministrin Edi Rama.

Krahas pamjeve në të cilat nuk dëgjohet se çfarë thuhet, gazetari shpjegon se Rama e ka ofenduar në momentin që i ka thënë se takimi i krerëve të Shqipërisë, Maqedonisë dhe Serbisë ishte një mini-Jugosllavi.Më tej ai shton se konferenca nuk ishte për mediat, por për televizionet private të Ramës, Vuçiçit dhe Zaevit.

Siç shihet në video dhe siç shpjegon vetë gazetari, në momentin që janë afruar gazetarët e tjerë, Rama ka nisur të flasë normalisht.

Postimi i plotë:

Për shkak të distancës mikrofoni nuk ka kap gjithçka që më tha dhe i thash Ramës, po qe po mundohem pak a shumë tua shpjegojë situatën.

Konferenca për media doli që nuk ishte për media po për televizionet private të Ramës, Vuçiçit dhe Zaevit, dmth televizionet publike.

Iu thash në anglisht të treve se kjo po duket mu ashtu siç e tha Rama, mini-Jugosllavi, pa liri të shprehjes.

Kjo si duket e preku më së shumti Ramën

E pastaj filloi “biseda”…