Reagime të mëdha për jo seriozitetin e opozitës në përpilimin e programit: Gabime të mëdha drejtshkrimore

Blerand Rexhepi

E para është gjuha,mjeti identifikues i një populli,por kur ajo nëpërkëmbet është tallja më e madhe që mund t’i bëhet. Në vijë të kësaj kemi reagime të shumta që kanë të bëjnë me jo seriozitetin e opozitës shqiptare në përpilimin e programit. Në mënyrë skandaloze atje vërrehen gabime të rënda drejtshkrimore dhe nëpërkëmbje e gjuhës shqipe.

Kjo është jo një lëshim por një përdhosje e skajshme që i bëhet gjuhës së shenjtë shqipe nga përpilues amatorë që bëjnë gabime foshnjërore dhe të pafalshme në përpilimin e një programi, në këtë rast të opozitës me plot shkelje të rënda siç mund të shihet në foto. Nuk dihet nëse janë konsultuar me ndonjë gjuhëtar apo është një përkthim në Google translate.

Next Post

“Çamëria nuk harron”/ Shqiptarët e Izmir-it përkujtojnë 76- vjetorin e genocidit grek mbi shqiptarët e Çamërisë (film)

ë përkujtim të 76- vjetorit të genocodit grek mbi shqiptarët e Çamërisë, në Izmir të Turqisë janë organizuar shoqatat shqiptare. Shqiptarët e Turqisë kanë lënë gjithashtu kurorë të zezë para konsullates greke në kordon, Izmir, Turqi Gjatë fjalës së tij Kryetari i shoqatës për Kulturë Shqiptare Alaçatı-Çeşme, Ibrahim Topalli u […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: