Realizon 45 portrete të presidentëve amerikan, nga Bushi deri tek Trump

Blerand Rexhepi

Me rastin e shënimit të 500 vjetorit të Kumanovës dhe në nderë të festës së madhe amerikane të pavarësisë 4 korrik dje në Kumanovë është hapur ekspozita e artistit Borçe Todorovski nga Prilepi ‘Portretet e presidentëve amerikan’.

Ekspozita me 45 portrete të të gjithë presidentëve amerikan është prezantuar për herë të parë para publikut duke filluar nga Xhorxh Uashingtoni deri tek Donald Trump e që autori ka thënë se i ka punuar gjatë periudhës dy vjeçare.

“Më vështirë e kam pasur me të parët kur fillova të pikturoj më kapi frika dhe stresi nëse do i bëj bukur, nuk kisha mendjen të punoj gjithë por pasiqë bëra katër prej tyre sikur kisha një sfidë të re përpara”, ka deklaruar kështu Todorovski.

Next Post

Me rastin e 70-vjetorit të krijimit të Republikës Popullore të Kinës, ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, mori pjesë dhe mbajti fjalim në hapjen e ekspozitës së fotografive „Kina në sytë e mi“ sot në BUK „Shën Kliment Ohridski“ – Shkup

Ministri Ismaili në fjalimin e tij para të pranishmëve, në mesin e të cilëve ishte edhe Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, me rastin e përvjetorit të madh dhe të rëndësishëm dërgoi urime për ambasadoren e Republikës Popullore të Kinës, Jin Li Shjen. Ai theksoi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: