Rektori i UT-së,Vullnet Ameti: Solidarizohemi me familjarët që humbën të afërmit e tyre

vull

Rektori
Prof. Dr. Vullnet Ameti

Në momente kaq të vështira, kaq tragjike për të gjithë ne, nuk gjej dot fjalët e duhura për të shprehur dhimbjen e madhe pas aksidentit të djeshëm, ku humbën jetën mbi 10 qytetarë dhe disa të tjerë u lënduan.
Në emër të Universitetit të Tetovës, u shpreh ngushëllimet më të thella familjeve të viktimave, sikundër ju urojmë shërim sa më të shpejtë të lënduarve të këtij aksidenti të dhimbshëm.
Solidarizohemi me familjarët që humbën të afërmit e tyre, edhe njëherë ngushëllimet më të sinqerta bashkëkombësve dhe bashkëqytetarëve tanë.

Next Post

Autostrada Tetovë-Shkup është lëshuar për komunikacion

Autostrada Tetovë-Shkup është lëshuar për komunikacion, por ende është e mbyllur për komunikacion rruga e vjetër Shkup-Tetovë, informon Lidhja Automote e Maqedonisë. Në autostradën Shkup-Tetovë prej në mëngjes është kryer ekspertizë në vendin e aksidentit në të cilin jetën e humbën 14 persona. Autobusi i Durmo turs i cili doli […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: