Remenski ka paraqitur kandidaturën për kryetar të LSDM-së

vull

Frosina Remenski sot ka dorëzuar kandidaturën e saj për kryetare të LSDM-së.

“Këtë vendim e kam vendosur duke pasur parasysh gjithë aktivizmin tim shoqëror, politik dhe partiak në ditët dhe kohët kur LSDM-ja po përballej me një situatë të vështirë opozitare, kur merrte vendime serioze shtetformuese dhe kur ne luftonim për të ruajtur unitetin në parti. . Sot, dorëzimi i kandidaturës sime ka një tjetër simbolikë. “Po paraqes kandidaturën time në 16 Ditët e Aktivizmit të Grave për Luftimin e Dhunës ndaj Grave në Politikë dhe Dhunën me Bazë Gjinore, Diskriminimin, Gjuhën e Urrejtjes dhe Intolerancën në Përgjithësi”, tha Remenski.

Next Post

Qeveria do të dorëzojë në Kuvend Propozim-vendim për vazhdimin e afatit të gjendjes së krizës edhe për 6 muaj

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme të 123-të, e cila u mbajt përmes lidhjes me nternet, e miratoi tekstin e Propozim-vendimit për miratimin e vazhdimit të afatit për ekzistimin e gjendjes së krizës për furnizim me energji elektrike në tërë territorin e Republikës së Maqedonisë […]

Subscribe US Now