Remzi Abdullahi dhe Valmir Aziri në garë për kreun e degës së Tetovës

Blerand Rexhepi

Remzi Abdullahi, drejtor në Postën e Maqedonisë dhe Valmir Aziri sekretar shtetërorë në ministrinë e kulturës sipas gjitha gjasave do të shkojnë deri në fund të garës për kreun e degës së BDI-së në qytetin e Tetovës.

Pasiqë BDI ka nisur prej disa muajve procesin e konsolidimit të degëve për kongresin e IV të paralajmëruar për në muajin nëntor, tashmë në shumë degë janë bërë zgjedhjet dhe formimi i organeve partiake, ndërsa kanë mbetur një pjesë e madhe e tyre ku procesi po vijon.

Në degën e Tetovës, që njihet si më e madhja në BDI sipas gjitha gjasave garës do i prijnë Abdullahi dhe Aziri…

Next Post

Instituti Albanologjik i Prishtinës dhe Agjencia për Zbatimin e Gjuhës do të realizojnë projekte të përbashkëta

Në kuadër të takimeve ndërinstitucionale, drejtori i Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës, Ylber Sela, vizitoi Institutin Albanologjik të Prishtinës, ku u prit nga kreu i këtij institucioni, Hysni Matoshi, sekretari Sylë Kasumaj dhe albanologu Qemal Murati.   Me këtë rast, drejtori Sela e njoftoi Institutin Albanologjik për organizimin e Agjencisë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: