Republika e Shqipërisë shpall mirënjohje ndaj OEMVP-së

vull

Sot Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Maqedoninë e Veriut vizitoi Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore për të treguar se janë mirënjohës ndaj kompanive anëtare të Odës, të cilat u treguan humane dhe ndihmuan në rastin e fundit tragjik nga tërmeti që goditi Republikën e Shqipërisë dhe shkaktoi shumë dëme qofshin ato materiale dhe në njerëz.

Nga ana e ambasadës me një respekt dhe faleminderim të veçantë u shpërndanë çertifikata mirënjohje për të gjithë kontribuesit.

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, së bashku me anëtarët e vet do vazhdojnë të ngrisin përgjegjësinë shoqërore dhe në çdo moment të jetë e gatshme për përkrahje.

Next Post

Xhemaili: Qeveria e miratoi Informatën për nominimin e Rekës së Thellë në Listën preliminare të UNESKO-s

Ministri pa resor të obliguar për rregullore të përmirësimit të klimës investuese për ndërmarrjet vendore, Hisen Xhemaili ka bërë të ditur se qeveria Teknike në mbledhjen e saj të 3- të solli vendim që Lokaliteti Lumi i Thellë që shtrihet në masivin malor të Korabit të propozohet në listën preliminare […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: