Rexhepi: Qytetarët mund të durojnë edhe një muaj pa paga, është e rëndësishme të miratohet ligji për shtetësinë

vull

Qytetarët do të jenë në gjendje të mbijetojnë pa para edhe për një muaj sepse ligji për shtetësinë është shumë më i rëndësishëm, tha deputeti Skender Rexhepi nga koalicioni opozitar i Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativën.

Rexhepi thotë se partia e tij është e vetëdijshme për përgjegjësinë që mban me këtë hap, por shton se në bisedat me votuesit e tyre ata arritën në përfundimin se ata janë të gatshëm të durojnë një muaj pa paga vetëm për të kaluar ligjin për shtetësinë.

Ky projektligj u paraqit në Parlament nga Aleanca dhe Alternativa dhe parashikon që qytetarët që nuk kanë shtetësi mund ta marrin atë me deklaratën e disa dëshmitarëve.

Next Post

Shoqatat nga Tetova: Stefoska po kthen agjendën anti-shqiptare të viteve të 80-ta

Një grup prej 17 shtëpish botuese, organizatash dhe shoqatash në Tetovë mbajtën një konferencë për shtyp në të cilën shprehën disa kërkesa autoriteteve për shkak të pakënaqësisë së tyre me shpërndarjen e mjeteve nga Programi i kulturës për vitin 2021 i financuar nga Ministria e Kulturës. Ata besojnë se është […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: