Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Rezearta Dervishi drejtoresh e Institutit Nacional Biblioteka e Tetovës

1 min read

Rezearta Dervishi anëtare e partisë, Lëvizjes Besa sot ka bërë të ditur se është emëruar për Drejtoresh në Institutit Nacional Biblioteka e Tetovës:

Statusi i Rezarta Dervishit:

Jam e nderuar që sot edhe zyrtarisht pranova detyrën e udhëheqjes së Institutit Nacional Biblioteka “Koço Racin”- Tetovë. Me rastin e pranimit-dorëzimit të detyrës, me ushtruesin e detyrës z. Mahi Murtezani zhvilluam bisedë konstruktive rreth punës dhe funksionimit të këtij institucioni. Falënderim i veçantë për miqtë̈, kolegët, bashkëpartiakët si dhe për kryetarin e Lëvizjes BESA, z.Bilall Kasami për mundësinë dhe besimin e dhënë për të udhëheq këtë institucion.