Ridvan Bajrami është mjeku që punoi 27 orë për të shpëtuar njerëz në aksidentin në Shkup

vull

Mjeku shqiptar, Ridvan Bajrami është personi i cili për 27 orë rresht ka qenë në vendin e tij të punës duke ndihmuar të plagosurit në aksidentin fatal në fshatin Lllaskarcë.

Ridvan Bajrami, kirurg i specializuar ne spitalin “8 shtatori” në Shkup, është mjeku me zemer të madhe dhe pa ndalur është munduar me orë të tëra për t’iu dhënë ndihmë dhejtra të lënduarve në aksidentin e mbrëmshëm në autostradën Shkup-Tetovë .

Ridvani dhe shumë doktor dhe specialist tjerë ishin të gatshëm për çdo reagim dhe intervenim në rastet e shumta.

Next Post

Qytetarët sjellin ushqim në spital për familjarët e të lënduarve

Qytetarë të Shkupit janë solidarizuar me familjarët e të lënduarve në aksidentin që ndodhi dje në rrugën Shkup-Tetovë. Ata kanë sjell ushqime për familjarët e personave të lënduar.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: