Rikonstruimi i rrugës S.Pinxhur

vull
Komuna e Tetovës:
Filluam me ndërtimin e kanalizimit atmosferik me gjatësi 340 metra në këtë rrugë të qytetit, duke filluar nga Sheshi Iliria deri tek shkolla e muzikës.
Më pas, duke mos dashur që të pengojmë punën e bizneseve në këtë kohë kur i kemi edhe mërgimtarët, do të vazhdojmë me rikonstruimin e plotë të rrugës, shtigjeve për këmbësorë si dhe ndriçimit publik.
Next Post

Qeveria miratoi projekte për 36 komuna për Programin TAV

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme të 85-të tematike e shqyrtoi dhe e miratoi pakon e marrëveshjeve për rregullimin e të drejtave dhe detyrimeve të ndërsjella mes palëve të dakorduara për mbështetje financiare të projekteve infrastrukturore të komunave nga programi TAV. Pakoja e dytë përfshin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: