Rikthimi i shumë anëtarëve në strukturat e PDSH-së në Likovë

vull

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi qëndroi në Likovë, në hapjen solemne të zyrave të reja të partisë, në praninë e një numri të madh të aktivistëve nga dega e PDSH-së në Likovë. E veçanta e këtij solemniteti në Likovë, ishte rikthimi i shumë anëtarëve në strukturat e PDSH-së në Likovë.

Ky veprim tregon edhe një herë se shqiptarët i besojnë fuqishëm dhe rreshtohen pas platformës politike të PDSH-së, si e vetmja platformë që garanton zgjidhjen njëherë e përgjithmonë të çështjes shqiptare në Maqedoninë e Veriut.

 

Next Post

“Vargje për Ilirinë”, poezitë e Hary Fultz për Shqipërinë

jë këmbë në lashtësi e tjetrën nga e ardhmja Është rasti më i qartë sesi një njeri i vetëm (qoftë dhe i huaj) mund të japë një kontribut të pazëvendësueshëm për një komb. Hari Fullci (Harry T. Fultz, 1888-1980) ishte amerikani që në vitet 20-30 e ngriti arsimin shqiptar në nivele të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: