Rindërtimi i rrugës lokale Tetovë – f.Sellcë

vull

Ka filluar rindërtimi i rrugës lokale Tetovë – Sellcë, nga hyrja e fshatit deri tek lapidari ku ndahet rruga për në fshatin Llacë.

Ky projekt gjithashtu financohet nga programi qeveritar i TAV, dhe është i një rëndësie të veçantë për banorët e malësisë së Tetovës.

Next Post

Zëvendësministri Rexhepi përuroi filter stacionin për ujë të pijshëm në komunën e Likovës

Zëvendësministri për transport dhe lidhje Bekim Rexhepi bashkë me ministrin Naser Nuredini, kryetarin e komunës të Likovës Erkan Arfi, deputetët e zonës morëm pjesë në përurimin stacionit të filtrimit për ujë të pijshëm dhe rezervoarit. Investimi i marrëveshjes për realizimin e projektit është 1.350.000 euro mjete te siguruara nga Ministria […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: