Rinia blertë, Bexheti në takim me forumin rinor Saraj

vull

Kandidati për kryetar i komunës së Sarajit nga radhët e BDI-së Blerim Bexheti, në vazhdën e aktiviteteve parazgjedhore sot realizoi takim me Forumin Rinor të BDI-së në Saraj.

Në fokus të takimit ishin perspektivat rinore në komunën e Sarajit dhe sfidat shoqërore. Kandidati i Bexheti, u premtoi rinisë perkrahje dhe mbështetje ne aspiratat e tyre.
Gjithashtu gjatë ditës kandidati Bexheti së bashku me rininë e Sarajit, pastruan edhe qendrën rekreative Matkë.

Next Post

Teuta Arifi: Mjedisi drejt së ardhmes, pastër dhe gjelbër!

E ardhmja jonë është e gjelbër. Ne duam që fëmijët tanë të rriten në një mjedis të shëndetshëm. Ne duam që të jetojmë në një qytet të pastër dhe të gjelbër. Menaxhimi i mbeturinave dhe ndotja janë dy çështje kryesore të qytetit tonë dhe ne e dimë se komuna nuk […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: