Rinia e Aleancës për Shqiptarët (ASH) nesër në Tetovë do të mbajë Konferencën e parë partiake

vull
0 0
Read Time:24 Second

Rinia e Aleancës për Shqiptarët (ASH) nesër në Tetovë do të mbajë Konferencën e parë partiake, ku do të zgjedhen strukturat e reja partiake të forumit rinor.

Në këtë kuvend të rinisë do të mbaj fjalim edhe kryetari i ASH-së, Ziadin Sela, i cili do të përcjellë porosi politike dhe qëndrimet partiake lidhur me zhvillimet aktuale.

Po ashtu pritet që të përcillen edhe mesazhe lidhur me programin e ASH-së, ku fokusi i vecantë është rinia shqiptare në Maqedoninë e Veriut.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

U mbajt Mbrëmja e 5-të Ndërkombëtare e Poezisë "Jahja Kemal Bejatli"

Me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës së Maqedonisë së Veriut, të organizuar nga Lidhja e Shoqatës së Organizatave Joqeveritare Turke në vend (MATUSITEB) në Hamamin e Daut Pashës u mbajt Mbrëmja e 5-të Ndërkombëtare e Poezisë “Jahja Kemal Bejatli”. Në këtë eveniment morën pjesë ministri i Kulturës i Maqedonisë, Hysni […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: