Rinia në këmbë për REGJISTRIMIN, sensibilizon diasporën

Blerand Rexhepi

Sot ne Kumanovë, rinia shqiptare kanë shpërndarë fletushka për të sensibilizuar edhe më tepër dhe në mënyrë të drejtpërdrejt diasporën shqiptare në lidhje me regjistrimin e popullsisë, informon GAZETA.MK

Fletushkat përmbajnë informacione për mënyrën e REGJISTRIMIT.

Shpërndarja sot është bërë në stacionet e autobusëve, para nisjes së mërgimtarëve për në vendet e tyre ku jetojnë dhe veprojnë në Evropë.

Ky hap i rinisë shqiptare është pritur mirë dhe pothuajse nga të gjithë të pranishmit është përshëndetur si iniciativë.

Next Post

Fatmir Limani u zotua për dorëheqje nga posti, por akoma nuk e ka dorëzuar atë

Edhe pse tha që ka dhënë dorëheqje nga posti i zv.drejtorit në ELEM, Fatmir Limani vazhdon të mbanë këtë post. Në intervistën për ALSAT, Limani tha që kishte urdhëruar partinë ta zëvendëson nga posti, por siç duket ai vet nuk ka dorëzuar dorëheqje në institucionin ku ende vazhdon të jetë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: