Rregullimi i shëtitores të shtratit të lumit “Shkumbin”

vull
Filluan punimet për rregullimin e shëtirores në të dyja anët e shtratit të lumit Shkumbin në Tetovë, duke filluar prej te ura e bulevardit Industrial e deri tek Mulliri në Çarshi të Epërme, në gjatësi të përgjithshme prej 1.6 km.
Ky projekt përfshin rregullimin e shtigjeve për këmbësorë, vendosjen e pajisjeve urbane (ulëseve dhe shportave për mbeturina), 5 kënde të lojërave për fëmijë, rregullimi i parqeve dhe gjelbërimit, si dhe vendosja e ndriçimit publik.
Projekti është në vlerë prej 23 milion denarë, dhe është i financuar nga programi qeveritar i TAV.
Me këtë qytetarët e Tetovës do të fitojnë një zonë të rregulluar rekreative brenda qytetit, që Tetovës i kishte munguar prej vitesh.
Next Post

Sejdiu: LAJMET E MIRA PËR ZHELINËN NUK KANË TË NDALUR!

Fjalim i Kryetarit të Komunës së Zhelinës: Mirëprita sot, bashkëpartiakun, njëherit drejtorin e Agjencisë së Punësimit të RMV- së, ku bashkërisht bëmë hapjen e Zyrës së disperzuar të Qendrës së Punësimit këtu në hapësirat e komunës së Zhelinës. Pas Njësisë Rajonale të MBPEU- së, tashmë po jetësojmë edhe këtë projekt […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: