Rrjet i ri dhe ngrohje me efikase në spitalin Psikiatrik

Kohanews Admin

Rrjet i ri dhe ngrojë me efikase në spitalin Psikiatrik në Shkup, kështu ka premtuar drejtori i këtij institucioni shëndetësorë z. Qamil Kovaçi i cili edhe ka bërë tashmë promovimin e këtij projekti që ka nisur të punohet.

Ky investim bëhet me qëllim që të rritet efikasiteti i punës dhe shërbimeve ndaj pacientëve.

“Vazhdojmë me investimet kapitale në Spitalin Psikiatrik Shkup – Shkup! Renovim të tërësishëm te kaldajave dhe rjetit për nxehmje, për nxehmje më efikase në spital!”, ka shkruar kështu drejtori Kovaçi.

Next Post

PROF. DR. ZEQIRJA IDRIZI: ROLI I MEHMET PASHË DERRALLËS NË LËVIZJEN KOMBËTARE SHQIPTARE DHE NË SHPALLJEN E PAVARËSISË

  Nga Tetova gjer në Vlorë   Jeta dhe veprimtaria e Mehmet Pashë Derallës ishte dhe është me interes për hulumtues të fushave të ndryshme. Natyrisht, për këtë personalitet historik, më shumë u interesuan ata, të cilët e kishin dhe e kanë në objektiv kërkimor të kaluarën e popullit shqiptar. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: