Rrjet interkonisioni të gazit të lëngshëm mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

vull

Zëdhënësi i Qeverisë së Muhamet Hoxha bëri të ditur se në mbledhjen e mbrëmshme të qeverisë u mor vendimi për ndërtimin e një rrjeti interkonisioni të gazit të lëngshëm mes Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Republikën e Greqisë. I gjithë projekti do të kushtojë 103 milionë euro ku pjesa maqedonase do të jetë 68 km dhe do t’i kushtojë shtetit 55 milionë euro. Pjesa greke do të jetë 50 km dhe do të kushtojë 49 milionë euro. Pjesa më e madhe e financimit do të jetë nga pjesa më e madhe e institucioneve të huaja bankare, grante dhe ndihmat e tjera.

Next Post

Në të gjitha objektet postare në territorin e Gostivarit mund të bëhen pagesat e faturave

Prej sot ka filluar pagesa e faturave në sportelet e Postave nëpër njësit rajonale në Gostivar, konkretisht objektet që ofrojnë shërbime postare në Komunën e Vrapçishtit, Mavrovë-Rostushë, Zona e 6-të në Gostivar, në fshatin Çegran, etj. Filiali në Gostivar nisi nga fillimi i këtij muaji me pagesat pas bllokimit mbi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: