Rrugët njëkahëshe dhe siguria e qytetarëve të Çairit në fokus të bashkëpunimit me Ministrinë e Punëve të Brendshme

vull
Takimi i sotëm i punës me zëvendës ministrin e punëve të brendshme z. Nazim Bushi, ndihmës drejtorin e Byrosë për Siguri Publike z. Shefik Bajrami dhe komandantin e stacionit policor z. Enver Selami dhe dëshmon për qasjen konstruktive të bashkëpunimit të përditshëm që kemi në shërbim të sigurisë së qytetarëve.
Kësaj rradhe, përveç raportit të veprimit efikas të shërbimeve të rendit dhe qetësisë publike në territorin e Çairit, trajtuam një çështje mjaft të rëndësishme siç është rregullimi i regjimit të komunikacionit me rrugë njëkahëshe, për realizimin e së cilës filluam hapat e koordinimit. Së shpejti, regjimi i rrugëve njëkahëshe në komunën tonë do të bëhet realitet!
Next Post

15 kompani mikro dhe të vogla pëkrahen me sukses si pjesë e Post KOVID19 programës për transformim

17.03.2020, Shkup -Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore realizoi ngjarjen finale për promovim të Post Kovid19 programit për transformim, implementimi i të cilit filloi kah fundi i vitit të kaluar. Programi është krijuar si përgjigje e pandemisë dhe nevojave shtesë të cilat u krijuan, me qëllim që të krijohen shërbime të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: