Ruskovska kërkoi tërë dokumentacionin për Qendrat Kovid në Maqedoni

vull

Shefja e Prokurorisë Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Villma Ruskovska ka kërkuar tërë dokumentacionin për ndërtimin dhe lëshimin në përdorim të qendrave Kovid në Maqedoninë e Veriut.

Këtë kërkesë Ruskovska ia ka bërë Birosë për furnizime publike, njofton SDK.

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe nga ana tjetër në pres qendrën e qeverisë e solli dokumentacionin dhe siguroi se qendrat Kovid janë ndërtuar sipas standardeve.

Next Post

Babai dhe i biri invalid nga fshati Siniçan i Tetovës në mesin e viktimave nga tragjedia

Tragjedia që goditi mbrëmë spitalin modular në Tetovë, dhe nga ku mbetën të vdekur 14 persona tani të konfirmuara edhe nga prokuroria dhe ministri i shëndetësisë, po identifikohen edhe viktimat nga kjo ngjarje e kobshme dhe e trishtë. Familjarët dhe miqtë e viktimave po shpërndajnë fotografitë e të ndjerëve, dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: