Sadi Bexheti: Sheshi i Tetovës do të quhet Sheshi Arbër Xhaferi (Video)

vull

Kandidati për kryetar në komunën e Tetovës, Sadi Bexheti, ka sjellë një lajm të gëzueshëm për votuesit e Tetovës. Bexheti tha se nëse i fiton zgjedhjet, sheshi i Tetovës do të marrë emrin e legjendës politike shqiptare, Arbër Xhaferi.

Bexheti tha se sheshi do të ridizajnohet tërësisht dhe do të bëhet vend i përshtatshëm për qytetarët e gjitha grupmoshave.

Bexheti paraprakisht ka premtuar se do të vendojë pengesa brenda lumit ashtu që të rritet niveli i ujit. E kjo sipas tij do mund të zhvillojë turizmin përmes udhëtimit me kaike deri te banja e qytetit.

Next Post

Kasami: Nuk di të flas fjalë të mëdha, por të bëjë punë të mëdha/Për 6 muaj, do e shihni ndryshimin e Tetovës

LAJME NGA VENDI Kasami: Nuk di të flas fjalë të mëdha, por të bëjë punë të mëdha/Për 6 muaj, do e shihni ndryshimin e Tetovës Published 15 mins agoon October 15, 2021 By TetovaExpres Tetovë – “Fitorja jonë do te jetë fitorja e njerëzve të ndershëm. Fitorja jonë do të jetë, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: