Sadi Bexheti tregon projektet për Tetovën

vull

Sonte në debate zgjedhore në TV21, po diskutohet për Komunën e Tetovës. Kandidati i PDSH-së, Sadi Bexheti kërkon votën e qytetarëve për të udhëhequr me Tetovën 2021-2025. Bexheti shpalosi programin e tij 4 vjeçar. Thotë se ka premtuar pak për Tetovën pasi që siç shprehet është me këmbë në tokë.

“Kam premtu pak sepse e kam paraparë se sa mundet me u punu në qytetin e Tetovës. Ka disa gjëra që nuk kërkojnë shumë investime dhe kam qenë me këmbë në tokë”, tha kandidati i PDSH-së për Tetovën Sadi Bexheti në debate zgjedhore në TV21.

Next Post

Murseli premton transparencë në Komunë: Buxhetin do ta përpilojmë me qytetarët

Transparencë të plotë dhe llogaridhënie, ka premtuar kandidati për Komunën e Tetovës, Vullnet Murseli në emisionin “Debat” në Kallxo.com. Ai ka paralajmëruar edhe përpilim të buxhetit përmes debatit publik me qytetarët. “Transparencën do ta kemi në rend të parë. Ne do të publikojmë raportet financiare rregullisht, sipç e parasheh ligji. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: